Lucrările
noastre

Mama Mia – un proiect televizat despre maternitate. Mămici celebre din Moldova își împărtășesc experiența din perioada sarcinii, a nașterii și a creșterii bebelușilor până la vârsta de 3 ani. Totodată, tinerele mămici sunt provocate să răspundă la întrebări incomode și reușesc foarte bine să se descurce în diverse situații puse la cale de prezentatori! În anul 2020 emisiunea este difuzată săptămânal la trei posturi TV – Domashniy Familia, CTC Mega și Canal5, precum și pe platforma online www.mamaplus.md. Până în prezent au fost lansate 100 ediții ale emisiunii, în limbile română și rusă.

Activități realizate: Filmarea reportajelor video

Clienți: Tommee Tippee, Merries, Hipocrates, Hipp

Noul slogan redă cu exactitate poziționarea brandului COLIBRI și ideologia sa actuală: torturile sunt acele deserturi care, prin esența și gustul lor unic, au menirea de a crea plăcere. Datorită schimbărilor benefice, torturile COLIBRI sunt prezentate acum într-o nouă lumină. În anul 2019, COLIBRI lansează în premieră două serii de torturi produse din ingrediente calitative și 100% naturale, cu un gust incomparabil.
Zendo Media a avut misiunea de a reda prin intermediul acestui spot video noua ideologie de dezvoltare a brandului COLIBRI. Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Produsul final a fost lansat în grila TV. 

Activități realizate: crearea și plasarea spotului TV. 

Client: Colibri.
 

Ambalajul produsului - „haina” prin care este primită marfa și una dintre principalele componente ale designului grafic al mărcii. Imaginea produsului depinde în mod direct de contactul vizual al consumatorului și de ceea ce transmite brandul prin designul mărfurilor. Acest lucru este foarte important în cazul produselor alimentare, atunci când decizia de cumpărare este luată rapid, într-un mediu plin cu concurenți.

În acest sens, compania Colibri a creat ambalaje pentru seria „Premium” de torturi Nostalgie. Clientul și-a pus drept scop dezvoltarea unui design modern pentru prăjiturile clasice, în ambalaje din materiale ecologice. Prin urmare, au fost concepute ambalaje colorate, confecționate din carton, care scot în evidență produsele Colibri pe rafturile magazinelor.

Lucrări finalizate: conceperea designului și crearea ambalajului

Client: Colibri

Isprava culinară – un proiect culinar televizat pentru o rețea de supermarketuri. Prezentatoarea emisiunii Isprava Culinară este celebra interpretă de muzică populară Adriana Ochișanu, care a avut până în prezent 26 de invitați din showbiz-ul autohton. Isprava Culinară conține multe dialoguri interesante despre muzică, dragoste și amintiri plăcute, îmbinate perfect cu procesul de preparare a bucatelor delicioase în compania artiștilor autohtoni. Emisiunea era difuzată la postul TV7.

Client: Linella

Activități realizate: producția unui show televizat cu plasare de produs, crearea pachetului grafic, promovarea în mediul online și filmarea reportajelor video.

Tata+  – un proiect online interactiv la baza căruia stă procesul de voting pentru titlul de cel mai bun tată. 24 de băbați celebri din Moldova și-au povestit experiențele de tați exemplari, iar cititorii proiectului pe site-ul www.mamaplus.md au ales cea mai bună istorioară.

Client: Nestle, Gerber

Activități realizate: proiect la cheie – crearea conceptului conform specificului clientului, ședințe foto și video, crearea pachetului grafic, crearea și editarea conținutului, organizarea și desfășurarea concursului și promovarea online.

Ziua mamei / Secretele mamei – un set de activități destinate portalului pentru femei www.mamaplus.md, special create cu ocazia Zilei Internaționale a Mamelor: organizarea unei seri tematice de gală, ședințe foto, filmarea unor reportaje video în care celebrități de la noi și-au împărtășit amintirile de copilărie, în timp ce mamele acestora, au dezvăluit cum e să crești și să educi o personalitate ambițioasă și puternică.

Client: mamaplus.md, Revalid

Activități realizate: realizarea reportajelor video cu personalități marcante care își împărtășesc amintirile din copilărie, iar mamele lor spun cum i-au educat ca să devină cine sunt astăzi, organizarea unei seri tematice de gală, precum și o ședință foto.

Cine-i Bucătarul – un proiect culinar televizat în format ”battle”. Special pentru acest proiect, a fost realizat un concept personalizat pentru un adevărat battle culinar, în care personalități din domenii similare de activitate se întrec în prepararea celor mai alese bucate. Judecătorul acestui battle este un bucătar-șef profesionist, iar prezentatorul emisiunii este celebrul artist autohton Martin Budurin. Emisiunea are o durată de 48 de minute și este difuzată la două posturi de televiziune din Moldova – CTC și Canal3. Un set de servicii pentru promovarea online a emisiunii asigură o acoperire foarte bună și în mediul digital – emisiunea este publicată pe site-ul afiliat www.mamaplus.md.  

Client: Ушастый нянь, Gourmet, Gorenje, Baristi, Colibri

Activități realizate: producția unui show televizat cu plasare de produs, crearea pachetului grafic, promovarea în mediul online și filmarea reportajelor video.

Top Sexy MAMA – maternitatea, privită cu alți ochi. Top Sexy Mama este un proiect interactiv care reamintește publicului că orice mamă poate fi sexy și fermecătoare, reușind să aibă grijă de soț și copii, dar și de aspectul fizic personal. Competiția pentru titlul de cea mai sexy mămică s-a dat între 20 de femei celebre din Moldova, care au fost votate pe site-ul www.mamaplus.md.

Activități realizate: proiect la cheie – crearea conceptului proiectului, ședințe foto și video, organizarea și desfășurarea concursului, precum și promovarea online.

Client: Tarttoni

Slim Fit – un proiect special pe  www.mamaplus.md. Un reality show în regim online, protagonistul căruia a fost Alexandru Turevici – un bărbat de 128 de kilograme, care a slăbit timp de 3 luni sub monitorizarea strictă a specialiștilor. A reușit oare să obțină rezultatul dorit? Cu siguranță! El a obținut un rezultat extraordinar, reușind să dea jos, pe parcursul unei toamne, tocmai 30 de kilograme!

Activități realizate: proiect la cheie – crearea conceptului, ședințe foto și video, pregătirea și editarea conținutului, precum și promovarea online.

Client: DietSolution, Invitro Diagnostics, MaxFitness, Devin.